На засіданні Миколаївської облради побили власкора “Інтера”

Дата: 27 Квітня 2017
A+ A- Підписатися

На засіданні чергової сесії Миколаївської обласної ради побили власного кореспондента телеканалу “Інтер” Кирила Ющишина.

Кирило Ющишин

Про це повідомляє член комітету Незалежної медіа-профспілки України, медіаюрист Тетяна Локацька з посиланням на Ющишина.

За словами журналіста, його побив, скоріше за все, охоронець губернатора.

“Чоловік, який постійно ходить з губернатором, мабуть, його охоронець, схопив мене за руку і відтягнув з місця, де я стояв у залі засідання. Я вийшов у хол і вирішив його сфотографувати, натомість він вихватив у мене телефон і викрутив руку. Нас розборонило троє патрульних поліцейських. Тепер цей чоловік, якого називають Діма, розповідає, що я терорист і даю проти нього неправдиві свідчення”, – поділився з НМПУ потерпілий.

Кирило розповідає, що переплутати його з терористом було складно, адже він постійно в облраді був з бейджем, де зазначено, що він журналіст.

Як також повідомляють в НМПУ, перед початком сьогоднішнього засідання будівлю ОДА пікетували відразу кілька груп миколаївців, загальна кількість яких була близько 150 чоловік.

На площі перед будівлею акцію проводили “портовики”, які виступають проти чинного керівництва морпорту. Ще одна група протестує проти затоплення Олександрівського водосховища і будівництва Ташлицької ГАЕС.

У холі ОДА перед сесійним залом збиралися актори російського театру, які прийшли підтримати директора театру Миколи Кравченка, питання про звільнення якого значиться у порядку денному сесії.

Також в сесійний зал намагалися пройти учасники АТО, які хотіли проконтролювати голосування за визнанням РФ країною-агресором, а також питання про звільнення директора російського театру Миколи Кравченка. Періодично в холі виникають конфлікти.

Через це на вході до сесійної зали чергували співробітники поліції, які дуже ретельно перевіряли всіх бажаючих увійти: запрошених, навіть чиновників і журналістів, просили пред’явити документи і тільки потім впускали до зали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter