На Закарпатті вночі побили десяток авто з угорськими номерами

Дата: 16 Березня 2018
A+ A- Підписатися

У місті Берегове, що на Закарпатті, в ніч на 16 березня невідомі розбили дев’ять автомобілів з угорськими номерами.

Про інцидент стало відомо близько сьомої ранку, повідомляє Mukachevo.net. Побиті авто побачив мешканець одного з розташованих поряд будинків.

Фото: Mukachevo.net

Нападники били по лобовому чи задньому склу. Водночас припарковані поряд автомобілі з українськими номерами залишилися неушкодженими.

У виданні зауважують, що Берегове є прикордонним туристичним закарпатським містом де проживає одна з найбільших угорських громад в регіоні.

Варто зазначити, що в ці дні на Закарпатті відзначають 79 річницю проголошення Карпатської України та 170 років угорської революції.

%%GALLERY%%

Нагадаємо, Ужгород став одним з міст України, де 8 березня під час публічних акцій за права жінок учасники стали жертвами насильницьких нападів. На одного з учасників заходу – активіста місцевого осередку Фундації регіональних ініціатив Івана Дюлая – 13 березня напали троє чоловіків у балаклавах.

Правозахисники з Amnesty International наголошують, що українська держава втрачає монополію на насильство, функції якої самовільно перебирають на себе радикальні угрупування. Певні угрупування відкрито беруть на себе відповідальність за напади та пишуть погрози на своїх сторінках у соціальних мережах, проте правоохоронні органи не вживають достатніх заходів для припинення та попередження насильницьких дій.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter