На українському ТБ покажуть фільм про вбивство Гандзюк

Дата: 26 Березня 2019
A+ A- Підписатися

Декілька українських телеканалів покажуть цього тижня фільм-розслідування “Гандзюк: системне вбивство”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат Масі Найєм

Стрічку у вечірній ефір поставили 24-й канал (26 березня, 21:00), “UA:Перший” (27 березня, 21:15), Hromadske.UA (28 та 29 березня, 23:15 та 18:00 відповідно). Фільм розповідатиме про факти, які збирали журналісти “Слідства.Info” від дня нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, який призвів до її смерті. 

“Поки нас усіх роз’єднувала політика – вони навчилися вивозити нас на той світ як метал вивозили з Донбасу. Час збирати каміння. Тому обов’язково подивіться фільм, щоб розуміти, що відбувається в країні. Це реальність. Не художня вигадка”, – зазначив Найєм на своїй сторінці. 

Як відомо, Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада після того, як 31 липня її облили сірчаною кислотою. Того ж дня поліція змінила кваліфікацію справи із замаху на злочин на умисне вбивство. У справі було п’ятеро затриманих.

Вранці 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. Пізніше Мангер заявив, що не тікатиме з країни через підозру в організації вбивства активістки і готовий співпрацювати зі слідством. Згодом він заявив про причетність до вбивства Катерини Гандзюк генерала СБУ Данила Доценка. СБУ закиди щодо генерала Доценка відкинула, назвавши заяву Мангера “абсурдною та безпідставною”.

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter