На Полтавщині журналістці зламали носа в сільраді. Поліція відкрила провадження

Дата: 26 Березня 2018
A+ A- Підписатися

Поліція Полтавської області розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістки газети “Хроніки громад” Ольги Гунжель.

Про це з посиланням на керівника відділу комунікацій ГУНП у Полтавській області Юрія Сулаєва повідомляє “Детектор медіа”.

Ольга Гунжель

Інцидент стався 23 березня у приміщенні Бутенківської сільської ради. За інформацією ІМІ, на журналістку напали співробітники сільради.

Свідком побиття став чоловік постраждалої, депутат сільради Павло Гунжель. За його словами, дружина фіксувала на камеру те, як він просив надати копію необхідних йому документів, зокрема, договори на виконання певних робіт. В його проханні Гунжелю відмовили, а його дружині не давали знімати.

“Вона (співробітниця сільради – прим. ред.) накинулася на журналістку за волосся, хапала камеру, потім підбіг працівник сільради і бив кулаками в обличчя. Вибив камеру, з камери випав акумулятор”, – розповів депутат.

В постраждалої журналістки діагностували черепно-мозкову травму та перелом кісток носу.

Кримінальне провадження відкрили за статтею 345-1 Кримінального кодексу України (“погроза або насильство щодо журналіста”). Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter