На Донбасі від військових дій постраждали жінка та дівчинка

Дата: 08 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

Протягом вихідних у Донецькій області від військових дій постраждали 76-річна жителька Мар’їнки та 7-річна дівчинка з Торецька.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Повідомлення, що до лікарні міста Курахового доставлено жінку з осколковим пораненням лівого передпліччя, надійшло до чергової частини Мар’їнського відділення поліції 6 серпня о 20.10. 

Встановлено, що мешканка Мар’їнки, 1940 року народження, отримала поранення, коли знаходились на подвір’ї власного дому. Наразі вона перебуває у лікарні на операції.

Крім того, 7 серпня снаряди бойовиків влучили у житлові будинки безпосередньо у Торецьку по вул. Чайковського, селі Кірово – вул. Маяковського та селі Залізне – 2 будинки по вул. Мирна. Внаслідок влучань снарядів суттєво пошкоджено чотири приватних будинки, один з яких повністю згорів.

До лікарні була доставлена 7-річна дівчинка, яка під час обстрілу перебувала вдома зі своєю сім’єю. Снаряд влучив у дах. Дитина отримала подряпини та забої, їй була надана медична допомога та наразі потерпіла перебуває під наглядом батьків.

Відомості за згаданими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 (терористичний акт) ККУ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter