На Чернігівщині у пункті тимчасового перебування скоєно напад на мігранта

Дата: 30 Січня 2017
A+ A- Підписатися

Поліція Чернігівської області розслідує обставини ножового поранення мігранта у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства у Розсудові.

Як повідомили кореспонденту Центру інформації про права людини у секторі комунікацій ГУ НП у Чернігівській області, вночі 26 січня під час конфлікту один з іноземців завдав двох ножових поранень іншому в область грудної клітини.

Як додали у поліції, сварка виникла між громадянами Грузії та Узбекистану, які були затримані в Україні  через перебування без належно оформлених документів. Поранений громадянин Узбекистану був госпіталізований до реанімаційного відділення Ріпкинської центральної районної лікарні. Зараз його стан медики характеризують як стабільний.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство) та статтею 15 ККУ (замах на злочин). Триває досудове слідство.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter