На будинок журналістки ICTV напали невідомі

Дата: 07 Серпня 2018
A+ A- Підписатися

На будинок ведучої програми “Надзвичайні новини” телеканалу ICTV Вікторії Сеник 6 серпня напали невідомі.

Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на її колегу, автора програми Костянтина Стогнія.

За його словами, люди в камуфляжній формі, перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку, де журналістка мешкала з батьками. На формі нападників був шеврон, який мама журналістки розгледіти не встигла. Сусіди здійняли галас та погрожували викликати поліцію, тож нападники втекли, розповів Стогній.

Очевидці, за його словами, встигли запам’ятати номер автівки, на якій втікали нападники.

Крім цього, Костянтин Стогній нагадав, що Вікторія переїхала до батьків після того, як в її орендовану квартиру біля метро “Політехнічний інститут” у Києві невідомі вломилися через вікно. У приміщенні спрацювала сигналізація, коли журналістки не було вдома.  З квартири зник коштовний ланцюжок.

Журналіст припускає, що в такий спосіб йде полювання за інформацією або залякування.

У коментарі ІМІ Вікторія Сеник зазначила, що напад може бути пов’язаний з професійною діяльністю, але не знає, хто міг його вчинити.

“Це може бути через професійну діяльність, але збагнути, хто саме – важко. Бо теми моїх розслідувань були різними: від резиденції Межигір’я, де після Майдану оселилися самопроголошені коменданти, чеченських розбірок в Україні, зокрема, убивство Окуєвої, розслідування по скандально відомій роті Торнадо, і так далі… До погроз звикла”, – розповіла Сеник.

Прес-служба поліції Київської області повідомляє, що за фактом нападу на будинок батьків Вікторії Сеник розпочато кримінальне провадження. Кримінальна справа розслідується за статтею 162 Кримінального кодексу України – порушення недоторканності житла.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter