У Запорізькій області російські окупанти розстріляли близько 20 своїх автомобілів, щоб не їхати на фронт

Дата: 09 Травня 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованих Пологах російські військові розстріляли свої автомобілі, щоб не їхати на лінію фронту.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Фото: 9111.ru

“За повідомленням від місцевих жителів, у Пологах російські військові розстріляли близько 20 своїх автомобілів, тільки щоб не їхати на лінію фронту, сказавши, що це зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю”, – йдеться в дописі.

В ОВА додають, що морально-психологічний стан особового складу окупантів залишається низьким, відзначається систематичне вживання алкогольних напоїв та дезертирство. Підрозділи росіян скаржаться на неефективність атак на позиції Сил оборони Запорізького краю в районі Гуляйполя.

За інформацією обладміністрації, напередодні 9 травня 2022 року мешканці Токмака Пологівського району Запорізької області розклеїли на вулицях міста листівки з написом “Перемогли нацизм – переможемо і рашизм”.

Водночас у ЗОВА застерігають, що 9 травня на території Запорізької області російські загарбники, ймовірно, готують масові провокації, щоб звинуватити сили оборони України. Провокації планувалися під час показових акцій святкувань під назвою “Безсмертний полк”.

“Є вірогідність, що росіяни, переодягнені у форму ЗСУ, будуть нападати на мирні колони людей, кидати шашки в натовп, відкривати стрілянину”, – йдеться в повідомленні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter