На Миколаївщині жінку підозрюють в організації зйомок порновідео з її малолітніми дітьми

Дата: 06 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

Мешканку Миколаївської області підозрюють у тому, що вона разом з неповнолітньою подругою знімала власних дітей у порно та продавала контент в інтернеті. За вчинене молодим жінкам загрожує загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляють у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Джерело: пресслужба Київської міської прокуратури

До правоохоронних органів України надійшла інформація від іноземних колег про поширення в мережі інтернет фото – і відеоматеріалів порнографічного характеру, створених за участі двох малолітніх дівчаток, ймовірно з України”, йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 30-річна мешканка Миколаївської області використовувала для зйомок у порно власних дітей 9 та 11 років. Жінка діяла спільно зі своєю 17-річною знайомою.

“Вони вигадували сценарії сексуальних сцен і змушували дітей брати участь у зйомках. Відеофайли порнографічного характеру поширювалися за гроші через інтернет”, – додали у пресслужбі.

На теперішній час жінці та її спільниці повідомлено про підозру у виготовленні, розповсюдженні, збуті дитячої порнографії та у примушуванні малолітніх осіб до участі у створенні дитячої порнографії, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 301-1 КК України) та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Нагадаємо, у січні поточного року правоохоронці встановили особи 23 людей, які виготовляли, розповсюджували та збували в мережі дитяче порно. 

Для викриття зловмисників правоохоронці провели 27 обшуків у межах операції під назвою “Павутина” і вилучили понад 10 терабайтів протиправного контенту та комп’ютерну техніку.

Про підозру наразі повідомили лише двом зловмисникам. Одна з них – жителька Черкас, яка знімала порно зі своїми шестирічною та восьмирічною доньками й продавала ролики в мережі. Зловмисниця також пропонувала своєму знайомому ґвалтувати дітей за гроші. Нині жінку затримали. 

Ще про одну підозру повідомили жителю Києва. Той, ґвалтував п’ятирічну доньку своєї знайомої та знімав це на відео. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter