На матір вбитої активістки Ноздровської намагався напасти син засудженого – донька активістки

Дата: 05 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

На матір вбитої активістки Ірини Ноздровської Катерину Дуняк намагався напасти син засудженого за вбивство активістки Юрія Россошанського Дмитро. 

Про це повідомила донька Ноздровської Анастасія

Донька Анастасія Ноздровська та мати вбитої активістки Катерина Дуняк. Фото: Анастасія Москвичова

Ноздровська розповіла, що Россошанський нібито намагався напасти на Дуняк у магазині з ножем.

“Встигла забігти в магазин. Викликали поліцію. Ось такі в нас правоохоронні органи та суди. Тепер чекати, поки когось наступного з сім’ї приріжуть?” – написала Анастасія. 

Дмитра Россошанського у травні 2017-го засудили до семи років ув’язнення за те, що він на смерть збив сестру активістки Ірини Ноздровської Світлану Сапатинську. Через декілька років після вироку його звільнили від відбування покарання. Відповідну ухвалу безрезультатно намагався оскаржити прокурор.

Ірина Ноздровська працювала над справою смерті сестри, а у січні 2018-го її тіло знайшли у водоймі біля села Демидів. Вона загинула від множинних колото-різаних ран. Нещодавно суд визнав Юрія Россошанського винним у цьому вбивстві та присудив йому 15 років в’язниці, а також зобов’язав виплатити 4 мільйони гривень потерпілій стороні за моральну шкоду.

Термін Россошанському почнуть рахувати з моменту взяття під варту, тобто із січня 2018 року. Як пояснив суддя Павло Слободянюк, засудити Россошанського до довічного позбавлення волі суд не міг, адже чоловіку на момент проголошення вироку виповнилося 68 років.

Нагадаємо, що торік дочці активістки Ноздровської погрожували у соцмережах через анонс допиту у суді начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter