На Марші рівності в Запоріжжі затримали озброєного чоловіка

Дата: 20 Вересня 2020
A+ A- Підписатися

У Запоріжжі на Марші рівності затримали озброєного чоловіка. За попередньою інформацією, у нього був револьвер, який він спрямував у бік учасників акції за права ЛГБТ.  

Про це повідомляє кореспондентка видання ZMINA, інформацію виданню також підтвердили у відділі комунікації ГУ НП в Запорізькій області. 

Ілюстративне фото: Єлизавета Сокуренко, ZMINA

“Чоловік дістав зброю та спрямував її в бік учасників заходу. Пострілу не було. Чоловік був затриманий та доставлений до Дніпровського відділу поліції для проведення першочергових слідчих дій. Предмет, зовні схожий на револьвер Флобера, вилучено та передано до експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи”, – прокоментували ZMINA у відділі комунікації ГУ НП в Запорізькій області.  

20 вересня в Запоріжжі на Фестивальній площі відбувся Марш рівності в межах Запоріжжя-прайду. Одночасно на акцію протидії зібралися представники праворадикальних та християнських організацій, а також прибічники “традиційних цінностей”, зокрема “Традиція і порядок”, “Любов проти гомосексуалізму”, “Всі разом”.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter