На Львівщині повідомили про підозру в хуліганстві учасникам “посвяти” першокурсників місцевого училища

Дата: 08 Січня 2024
A+ A- Підписатися

На Львівщині слідчі повідомили про підозру в хуліганстві чотирьом учням старших курсів одного з професійних навчальних закладів, які лупцювали молодших вихованців під час так званої посвяти. 

Про це розповіли в Нацполіції. 

Скриншот відео

Інцидент трапився в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, де готують перукарів, кравців, трактористів, електрозварників та пекарів-кондитерів. Як виявилось, “посвята” сталася ще в жовтні минулого року, а дізналися про неї завдяки відео, яке знімали учасники. 

У ролику хлопці одягають по черзі боксерську рукавицю та лупцюють інших юнаків, деякі з яких присідали навколішки від болю.

“Хлопці віком 17, 18 років та двоє 19-річних по черзі завдали ударів у голову та в ділянку грудей чотирьом першокурсникам”, – розповідають поліціянти. 

Якщо суд визнає підозрюваних винними, то вони можуть отримати обмеження волі на строк до п’яти або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, понад половину українських чоловіків вважають, що небезпека фізичного насильства загрожує їм у закритих чоловічих середовищах. Серед можливих причин такої поведінки чоловіків щодо інших чоловіків опитані назвали бажання здаватися “крутим” та самостверджуватися в такий спосіб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter