На Львівщині чиновниця відсудила 7,5 тис. грн у депутата, який назвав її “бабусею” у фейсбуку

Дата: 24 Січня 2020
A+ A- Підписатися

Працівниця виконкому Рудківської міськради на Львівщині Ганна Городник відсудила в місцевого депутата 7500 грн за образи на її адресу, які він опублікував у фейсбуку. 

Про це повідомляє Zaxid.net.

У вересні 24-річний Михайло Міхняк опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі два дописи, в яких закликав своїх виборців вимагати звільнення 62-річної Ганни Городник. У дописах чоловік назвав її “бабусею бальзаківського віку”.

Хто за те, щоб виключити Шурку – Городник Ганну з виконавчого комітету! З її похилим віком та непрацездатністю? На її місце піде хтось інший, молодий, а не бабуся бальзаківського віку! Хто за, пишіть на моє ім’я звернення з колективними підписами“, – написав він. 

Після того як Городник прочитала дописи, у неї, за її словами, стався нервовий стрес, а тому вона звернулася до лікаря. 

“Після цієї публікації вона відчула негативне ставлення до неї жителів села як до представника виконавчої влади. До неї почали відноситися з недовірою громадяни територіальної громади, заяви яких розглядалися на засіданнях виконавчого комітету”, – йдеться в матеріалах справи. 

Спочатку жінка звернулася до поліції і правоохоронці провели профілактичну бесіду з депутатом, проте згодом через суд почала вимагати від депутата відшкодувати витрати на ліки та виплатити 3000 грн моральної компенсації.

Михайло Міхняк, як повідомляють журналісти, на судове засідання не з’явився, надіславши письмові пояснення з визнанням позивних вимог та згодою на виплату моральної компенсації. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter