На Луганщині військові РФ розстрілюють евакуаційні автобуси та машини волонтерів

Дата: 30 Квітня 2022
A+ A- Підписатися
У Попасній на Луганщині військові РФ розстріляли два евакуаційні автобуси, із водіями немає зв’язку.
 
Про це у телеграмі Луганської ОВА повідомив керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації повідомив Микола Ханатов.
 
Обстріляні автівки волонтерів у Попасній. Джерело: телеграм-канал Сергія Гайдая

Вчора ми евакуювали з Попасної 31 особу. Бажаючих було значно більше, тому відправили до міста ще два автобуси. Відомо, що вони дісталися населеного пункту та попали під обстріл ворожої ДРГ. Автобуси розстріляні. Зв’язку із людьми, які перебували у транспортному засобі й організовували евакуацію, немає”, – йдеться у повідомленні.

Загалом 29 квітня із Попасної без “режиму тиші” вдалося евакуювати 31 мирного жителя.

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, того ж дня приблизно опівдні, російські військові відкрили вогонь у напрямку автомобіля із волонтерами, який рухався у напрямку Попасної. У транспортному засобі перебували два місцевих жителі та вінничанин. Обійшлося без жертв.

“Як я повідомляв раніше, в одній із пожежно-рятувальних частин втрати – учора двох бійців госпіталізовано. Баротравму голови та осколкові поранення обличчя вони отримали при виконанні – під час виклику до Лисичанська”, – додав Гайдай.

Крім того, у Лоскутівці, що поблизу Лисичанська, 29 квітня увечері загинув 70-річний чоловік. А приблизно в той же час на вулиці міста отримав поранення лисичанин.

За словами голови Луганської ОВА досі невідома кількість жертв внаслідок обстрілів Гірської громади, яких росіяни завдавали вчора впродовж дня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter