На Херсонщині відновило мовлення Радіо “Промінь”

Дата: 19 Травня 2023
A+ A- Підписатися

У Бериславському районі Херсонської області відновила мовлення музична радіостанція “Суспільного” — Радіо “Промінь”.

Про це повідомили на сайті “Суспільного”.

Джерело: pexels.com

Радіостанція знов розпочала мовлення 17 травня на частоті 98,5 FM, у Херсоні її сигнал можна знайти на частоті 100,6 FM.

За словами члена правління Суспільного мовлення, відповідального за платформи радіо, телебачення та діджитал, Дмитра Хоркіна, через обстріли, періодичні знеструмлення міст і зникнення зв’язку радіо залишається інколи єдиним джерелом інформації для місцевої аудиторії. Тому відновлення мовлення радіостанцій у деокупованих і прифронтових районах — пріоритет державного мовника.

Хоркін розповів, що журналісти обласних редакцій радіо у філіях “Суспільного” щодня виходять у загальнонаціональний та обласний ефір українського радіо, аби оперативно передавати важливу інформацію прямо з місця подій.

Нагадаємо, що “Суспільне” — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, “Суспільне Культура”, супутниковий телеканал “Суспільне Новини” й радіостанції Українське Радіо, Радіо “Промінь”, Радіо “Культура”, а також 24 місцеві мовники.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в Херсоні активно працюють до п’яти сайтів і немає жодного телеканалу. Про це розповів журналіст, головний редактор видання “Мост”, представник Інституту масової інформації в області Сергій Нікітенко.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter