На Херсонщині внаслідок обстрілу загинув тракторист

Дата: 24 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

24 серпня, у четвер, поблизу Широкої Балки на Херсонщині під російський обстріл потрапив тракторист, який працював у полі. Внаслідок отриманих травм він загинув.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“На Херсонщині російська армія вбила аграрія. Під ворожий обстріл потрапив тракторист, який працював у полі поблизу Широкої Балки. Чоловік отримав поранення несумісні з життям”, – написав він.

В Офісі генерального прокурора уточнили, що обстріл Станіславської громади стався близько 13:50. 

Наразі правоохоронці фіксують наслідки російського обстрілу. Також вони розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). 

Раніше ZMINA писала, що вранці, близько 11:00, росіяни обстріляли обласний центр Херсон. Наразі відомо про трьох поранених цивільних, серед яких дитина.

Нагадаємо, що через обстріл російськими військовими в ніч на 23 серпня Херсона поранення отримали щонайменше шестеро цивільних. Гатити по місту росіяни стали близько четвертої ранку. Вони випустили дві керовані авіабомби на дитячий садок та житловий будинок. 

Крім того, 23 серпня, у середу, російські військові вчергове обстріляли Херсон. Один зі снарядів влучив у літню кухню приватного домоволодіння. Внаслідок цього поранення дістала 80-річна жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter