На Херсонщині під обстріл росіян потрапили маршрутка та лікарня, є постраждалі

Дата: 11 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

У Херсоні 11 лютого під російські обстріли потрапили маршрутка та лікарня: в обласному центрі поранення отримала 61-річна жінка, в Бериславському районі – двоє чоловіків.

Про це повідомили в телеграм-каналі Херсонської ОВА, а також написав очільник Херсонської ОДА Олександр Прокудін

Наслідки російського обстрілу лікарні в Херсоні. Джерело: телеграм-канал Херсонської ОВА

Постраждалу внаслідок удару по маршрутці пасажирку доправили до лікарні в стані середньої важкості. Там їй надали необхідну допомогу, подальше лікування буде амбулаторним.

Також окупанти поцілили в один із медичних закладів Херсона, пошкодивши внутрішні приміщення та систему теплопостачання.

Водночас Прокудін повідомив, що російська авіація вдарила по Бериславському району. Дві керовані авіабомби ворог скинув в районі села Монастирське. Внаслідок обстрілу поранений 43-річний чоловік, який в цей час перебував на власному подвір’ї. Постраждалого доставили до лікарні з вогнепальним пораненням обличчя.

По медичну допомогу також звернувся 67-річний чоловік з уламковими пораненнями голови. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 10 лютого у Бериславському районі на Херсонщині російський FPV-дрон атакував поліціянтів  двоє правоохоронців отримали травми.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter