На Херсонщині окупанти вдарили по Одрадокамʼянці: є поранений

Дата: 04 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

4 серпня, у пʼятницю, російські військові завдали авіаударів по Одрадокамʼянці Херсонської області. Внаслідок цього поранення дістав місцевий житель.

Про це повідомили в Херсонській обласній військовій адміністрації. 

Фото: поліція Херсонської області

“Близько 10:00 на мирний населений пункт скинули дві керовані авіабомби. Через обстріл пошкоджено щонайменше 5 житлових будинків. Поранення отримав 50-річний чоловік”, – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що від російських авіанальотів також постраждало селище міського типу Козацьке, а у місті Берислав під час обстрілу постраждала 49-річна жінка. 

Фото: поліція Херсонської області

Крім того, вранці росіяни масовано обстрілювали й центральну частину Херсона. Влучили у собор, значно пошкодивши стелю та фасад. Зайнялася покрівля будівлі.

Снарядами зачепило і тролейбус, у якому перебували пасажири. Троє людей поранені. Коли на місце прибули працівники ДСНС для ліквідації наслідків попереднього обстрілу, армія РФ вдарила і по них. Внаслідок цього поранення дістали четверо рятувальників, пошкоджений службовий транспорт. 

Фото: поліція Херсонської області

Нагадаємо, що російські військові, обстрілюючи 4 серпня Херсон, вдруге поцілили у лікарню, де кілька днів тому внаслідок їхнього обстрілу загинув молодий лікар Дмитро Білий. Внаслідок атаки ніхто не постраждав, бо працівники та пацієнти були в укритті. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter