На фронті загинув український актор Олексій Хільський

Дата: 20 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку загинув український актор Олексій Хільський, який служив у 46 окремій аеромобільній бригаді ДШВ на посаді головного сержанта взводу розвідроти.

Про це повідомила дружина захисника, акторка Надія Хільська, пише “Детектор медіа”.

“Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїн”,написала Надія.

За даними ДМ, Олексій Хільський долучився до лав Збройних сил України з самого початку повномасштабного вторгнення. Брав участь у наступі на Херсонщині, боронив Бахмут і Соледар.

Раніше його дружина повідомляла про те, що чоловік двічі був поранений, однак після лікування знов повертався до військової служби.

Олексій Хільський знявся в серіалах “Поганий хороший коп”, “Лікар Ковальчук”, “На твоєму боці”, “Квочка”, “Кріпосна”, “Місце під сонцем” та інших.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що, захищаючи Україну від російського вторгнення, загинув спортсмен і актор Євген Світличний. Йому було 29 років.

Чоловік мав позивний Жека та воював у складі батальйону імені Героя України “Да Вінчі” Дмитра Коцюбайла

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter