На фронті загинув ексредактор СТБ, головний редактор проєкту “Один за всіх” Петро Цурукін

Дата: 18 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Захищаючи Україну від російських загарбників, на фронті загинув колишній редактор СТБ, головний редактор проєкту “Один за всіх” Петро Цурукін з позивним СТБ.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці компанії Starlight Media.

Петро Цурукін. Фото із соціальних мереж

До команди Starlight Media чоловік доєднався 2012 року. Починав працювати у відділі кастингу форматних проєктів, але швидко опанував посади журналіста, редактора та сценариста.

Був головредом соціального проєкту “Один за всіх” на СТБ, сценаристом “Топмодель по-українськи” на Новому каналі, пізніше – ведучим телеканалу KYIV LIVE.

З початком повномасштабного вторгнення Петро залишив улюблену роботу і став на захист України, доєднавшись до лав Збройних сил України.

“Після важкого бою на Східному напрямку понад пів року Петро вважався зниклим безвісти. Ми всі до останнього берегли надію на його повернення додому живим. Офіційною датою загибелі Петра вважається 9 червня 2023 року. Йому було лише 33 роки. Висловлюємо щирі співчуття мамі Лесі Василівні, рідним, друзям та всій родині старлайтівців”, – йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці Starlight Media.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що на Донеччині в районі Кремінної під час виконання бойового завдання загинув випускник Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, кінооператор і військовий Олесь Самчук з позивним Каркаде.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter