На фестивалі Comic Con презентують інклюзивну книгу-комікс “Друзі 2.0”

Дата: 17 Вересня 2019
A+ A- Підписатися

На фестивалі Comic Con у Києві презентують інклюзивну книгу-комікс “Друзі 2.0”. Вона міститиме п’ять історій про стосунки дітей без інвалідності з дітьми, що її мають. 

Про це повідомляє Алла Жорова, співавторка проєкту. 

“Коли ми задумали соціальний проєкт “Друзі 2.0″, мені хотілося впроваджувати серед дітей ідею унікальності.  Бо так само, як ми прагнемо адаптувати наших дітей до виявів життя, так само ми повинні вчити їх правильно сприймати індивідуальність кожного”, – зазначила вона.  

Цільовою аудиторією коміксу є діти шкільного віку (10–16 років) та їхні батьки. 

Усі історії, описані в коміксі, взято з реального життя. Так, наприклад, одна розповідає про дівчинку, яка боїться йти до школи після наслідків хіміотерапії. В іншій показана сила духу спортсменки, яка втратила ногу, але не здалася і стала прикладом для своїх вихованців. 

Офіційна презентація книги відбудеться 21–22 вересня в межах фестивалю Comic Con Ukraine у Києві. Крім того, 27–29 вересня запланована автограф-сесія в крамниці коміксів Ideo Grafika за адресою Київ, вул. Івана Франка, 40.

Комікс зможе безкоштовно отримати будь-який охочий особисто під час презентацій або надіславши заявку на електронну адресу komiks.druzi2.0@gmail.com.

Проєкт “Друзі 2.0” створений за підтримки Українського культурного фонду. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter