На Донеччині загинув львівський адвокат та громадський активіст Юрій Сікиринський

Дата: 19 Червня 2023
A+ A- Підписатися

14 червня в боях на Бахмутському напрямку поблизу Роздолівки, що Донеччині, загинув львівський адвокат, учасник двох революцій, командир відділення зв’язку, старший сержант 125 бригади ТрО ЗCУ Юрій Сікиринський. 

Про це повідомляє Солонківська територіальна громада.

Фото: ЛНУ імені Івана Франка

“Знову трагічна звістка в нашій громаді з фронту. 14 червня в жорстокій війні з агресором при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Роздолівка Бахмутського району загинув Юрій Сікиринський, мешканець Солонки. Він був командиром відділення зв’язку, старший сержант”, – йдеться в повідомленні.

Юрій Сікиринський народився 3 лютого 1971 року. Навчався на історичному факультеті національного університету імені Івана Франка. 

Чоловік був активним учасником двох Майданів, з 2014 року – займався волонтерством і допомагав українському війську. 

З перших днів повномасштабного вторгнення він вступив до лав Сил національної оборони в 125 бригаду для захисту країни. 

Фото: 24 канал

У Юрія залишилися дружина, п’ятеро дітей – син Лев, доньки Марта, Ольга, Ярина, Соломія, – мама та сестра. 

Раніше під Бахмутом на Донеччині загинув волонтер, голова громадської організації учасників АТО Білозерського району, військовослужбовець Сергій Зелінський.

Нагадаємо, на Донеччині загинув волонтер і військовослужбовець Володимир Тихенко. Він опікувався притулком для безпритульних тварин, а також служив стрільцем-помічником гранатометника в 92 бригаді. 10 квітня 2023 року він загинув у бою з російськими окупантами в Бахмутському районі. Захиснику було 37 років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter