На Донеччині через російські обстріли загинули двоє цивільних, стільки ж – дістали поранення

Дата: 26 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж 25 липня російські окупанти вбили двох жителів Донеччини – у Костянтинівці та Авдіївці. Ще двоє місцевих дістали поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Фото: Павло Кириленко

Так, на Волноваському напрямку під обстрілами перебували Вугледар і Богоявленка. Обійшлося без жертв.

На Донецькому напрямку одна людина загинула і одна дістала поранення в Авдіївці. У Дальньому Курахівської громади пошкоджено три будинки. З артилерії обстріляно Красногорівку і Новомихайлівку Мар’їнської громади, а також Очеретине.

На Горлівському напрямку в Торецьку пошкоджено два будинки, у Північному окупанти обстріляли територію шахти. На Нью-Йорк росіяни скинули авіабомбу. У Часовоярській громаді пошкоджено два будинки. У Соледарській громаді під вогнем Васюківка, Роздолівка і Федорівка.

Фото: Павло Кириленко

На Лисичанському напрямку будинки пошкоджено в Сіверську та Торському Лиманської громади. Зафіксовано обстріли Званівки й Переїзного. 

Загалом з початку повномасштабної війни на Донеччині загинули 1 634 людини, а поранення отримали 3 896.

Нагадаємо, що 24 липня, близько 19:10, окупаційні війська обстріляли місто Костянтинівку Донецької області. За попередніми даними, армія РФ поцілила по населеному пункту касетними снарядами з РСЗВ “Смерч”. На місці загинули двоє людей, зокрема 10-річний хлопчик. Поранення дістали ще семеро людей, серед яких – четверо дітей.

А 25 липня в лікарні померла ще одна дитина, що зазнала поранень через обстріл Костянтинівки на Донеччині, якого війська РФ завдали ввечері 24 липня. Отже, кількість загиблих зросла до трьох.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter