На Банковій через “нормандські переговори” встановили намети: чергуватимуть до вечора або безстроково

Дата: 09 Грудня 2019
A+ A- Підписатися

Увечері в неділю активісти “Руху опору капітуляції” встановили намети та сцену біля Офісу президента України на Банковій. Учасники мітингу мають намір чергувати до вечора понеділка, але припускають перетворення акції на безстрокову.

Про це повідомляє повідомляє Громадське.

“Сьогодні ми плече для Зеленського, на яке він може обпертися. Нехай, коли його будуть завтра в Парижі схиляти до підігравання Росії, скаже: “Я з цим не можу повертатися в Україну”, – цитує Громадське співкоординатора “Руху опору капітуляції” Михайла Басараба.

Організатори акції повідомили, що чергуватимуть під Офісом президента до вечора понеділка і такі акції відбудуться в інших містах України.

Вони додали, що акція перетвориться на безстрокову, якщо президент Володимир Зеленський під час переговорів у “нормандському форматі” в понеділок у Парижі “пристане на умови Путіна”.

За даними поліції Києва, станом на 22:30 8 грудня під Офісом президента перебувало близько тисячі осіб.

Раніше в неділю на майдані Незалежності пройшла акція “Червоні лінії для Зеленського”, учасники якої хотіли окреслити “червоні лінії” для президента перед зустріччю “нормандської четвірки”, що відбудеться 9 грудня. За даними поліції, в акції в Києві взяло участь 8 тисяч осіб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter