Минулої доби в Херсоні росіяни вбили 19-річного юнака і поранили 14-річну дівчинку

Дата: 15 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

Минулої доби війська РФ здійснили 18 обстрілів Херсонщини. Унаслідок цього в Херсоні загинув 19-річний хлопець та зазнали поранень ще п’ятеро людей, серед яких 14-річна дівчинка.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки російської атаки Херсона

“За минулу добу противник здійснив 18 обстрілів, випустивши 192 снаряди із застосуванням артилерії, мінометів, танків, РСЗВ, БпЛА. По місту Херсон ворог спрямував 16 снарядів”, йдеться у повідомленні.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

Через російську агресію 1 людина загинула, ще 5 дістали поранення, з них 1 дитина.

Наслідки російської атаки Херсона

“Вчора окупанти нещадно гатили по Херсону. І знову удари прийшлися по житлових кварталах. Постраждали люди. Серед травмованих був і 19-річний юнак. На жаль, від отриманих травм він помер у реанімації. Через ці обстріли травмована й 14-річна дитина. Вона зараз у лікарні. Також поранення дістали дві жінки 55 і 58 років”, – уточнив чиновник.

В поліції додали, що під обстрілом росіян перебувала й центральна частина міста, там поранено 84-річного чоловіка. 

Раніше Прокудін писав, що впродовж чотирьох годин лікарі оперували чотирнадцятирічну дівчинку Аліну, яка зазнала поранень через обстріл росіянами дитмайданчика. 

Швидка доставила дитину до лікарні у вкрай тяжкому стані з вибуховою травмою, множинними уламковими пораненнями шиї, обличчя та ніг.

Зараз дівчинка перебуває в реанімації, під наглядом херсонських лікарів. Вони змогли стабілізувати стан пораненої, однак вона досі у тяжкому стані.

Нагадаємо, 10 лютого війська окупантів вдарили по селу Токарівка на Херсонщині. Через це загинула місцева жителька, а її син отримав серйозні поранення. Загалом минулої доби російська армія здійснила 42 обстріли області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter