Минулої доби росіяни поранили на Херсонщині шістьох цивільних, а сьогодні внаслідок авіаудару загинув чоловік

Дата: 18 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж доби 17 жовтня армія РФ здійснила 70 обстрілів Херсонської області, поранено шестеро людей. Крім того, вночі 18 жовтня на Херсонщині внаслідок чергового ворожого авіаудару загинув місцевий житель, а вранці росіяни атакували авіабомбами ще три населені пункти.

Про це в соцмережах поінформували очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та Офіс генерального прокурора.

Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами. Фото: Нацполіція

За минулу добу противник здійснив 70 обстрілів, випустивши 404 снаряди з мінометів, артилерії, “градів”, БМП, танків, авіації та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 16 снарядів. Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області; будівлю навчального закладу, підприємство залізничного транспорту, територію парку та набережної в Херсоні, – написав Прокудін.

За його словами, внаслідок обстрілів шестеро людей дістали поранення.

Наслідки обстрілу Херсонщини росіянами. Фото: Нацполіція

Крім того, 18 жовтня близько 1:15 російські війська вкотре обстріляли Бериславський район Херсонської області.

“Попередньо атаку здійснено керованими авіабомбами. Ворог поцілив по території приватного домоволодіння. Від отриманих поранень загинув господар, який знаходився на подвірʼї”, – повідомили в Офісі генпрокурора.

Як зазначається, пошкоджено обʼєкти цивільної інфраструктури.

Вже вранці 18 жовтня російська армія завдала удару керованими авіабомбами по Херсонщині.

Окупанти вдарили з авіації по Херсонщині. Задіяли три літаки й випустили по дві керовані авіабомби по трьох населених пунктах“, – написав голова Херсонської ОВА.

Інформація про потерпілих і руйнування встановлюється.

Нагадаємо, 17 жовтня окупанти обстріляли Херсон з тимчасово захопленого лівого берега. У Дніпровському районі міста було чутно вибухи. Станом на 12:30 відомо про пʼятьох поранених унаслідок російської атаки. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter