Минулої доби російські війська поранили двох цивільних на Донеччині та шістьох на Херсонщині

Дата: 14 Січня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж минулої доби війська РФ здійснили понад 100 обстрілів Херсонщини, через це поранень зазнали шестеро цивільних. Також внаслідок дій окупантів на Донеччині постраждали двоє людей.
 
Про це повідомили голова Донецької ОВА Вадим Філашкін та очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
 
Наслідки російського обстрілу Херсонщини. Джерело: Херсонська ОВА

“За минулу добу противник здійснив 103 обстріли, випустивши 406 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 28 снарядів… Через російську агресію 6 людей дістали поранення”, – написав Прокудін.

Він зазначив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області та припортову інфраструктуру.

Також в МВС додали, що увечері 13 січня росіяни здійснили чергову атаку по Херсону. Через влучання снаряда загорівся житловий будинок.

Вже вночі, після чергової атаки обласного центру, на номер Служби 101 надійшло повідомлення, про те, що під завалами будинку знаходиться людина”, – йдеться у повідомленні.

Рятувальники врятували з-під завалів будинку чоловіка та передали його медичним працівникам.

Крім того, минулої доби у Донецькій області через російську агресію зазнали поранень ще двоє цивільних.

“За 13 січня росіяни поранили 2 жителів Донеччини – в Авдіївці та Очеретиному”, – зазначив Філашкін.

Він зазначив, що загалом від початку повномасштабного вторгнення росіяни вбили 1 832 жителів Донеччини та поранили 4 476 людей.

Нагадаємо, 13 січня російські війська здійснили атаку дронів на Бериславський район, через це важкі поранення отримав цивільний. Згодом окупанти ще раз атакували цей самий район, унаслідок обстрілу ще один чоловік зазнав поранень.

Крім того, у ніч з 12-го на 13 січня російські окупанти атакували Херсонщину, унаслідок цього постраждали четверо людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter