Минулої доби через російські обстріли на Донеччині загинули п’ятеро цивільних, серед яких дитина

Дата: 07 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
Минулої доби російські війська здійснили понад 1900 обстрілів Донецької області. Унаслідок цього загинули п’ятеро людей, ще троє зазнали поранень.
 
Про це повідомили начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін та поліція області.
 
Наслідки російського обстрілу Донеччини

“За 6 квітня росіяни вбили 5 жителів Донеччини: 4 у Курахівці і 1 у Красногорівці. Ще 3 людини в області за добу дістали поранення”, – написав Філашкін.

В Офісі генпрокурора уточнили, що війська РФ двічі обстріляли селище Курахівка Покровського району. Від влучання снарядів по території приватного сектору загинули 4 людей. Серед загиблих – 38-річна мати та її донька 16 років. Також дістав поранення 52-річний чоловік.

Також відомо, що внаслідок удару по місту Красногорівка загинув 25-річний чоловік. Крім того, зазнав тілесних ушкоджень 29-річний містянин. Йому надали медичну допомогу.

Наслідки російського обстрілу Донеччини

За даними поліції впродовж минулої доби армія РФ завдала по регіону 1930 ударів. Окупанти застосовували авіацію, ракети, артилерію та РСЗВ “Град”.

Атак зазнали 10 населених пунктів: міста Красногорівка, Сіверськ, Слов’янськ, Торецьк, селища Курахівка, Очеретине, села Андріївка, Предтечине, Сокіл.

Пошкоджено 22 цивільних об’єкти – 18 житлових будинків, оздоровчий заклад, дитсадок, завод, господарську споруду.

Раніше ZMINA повідомляла, що вдень 6 квітня війська РФ обстріляли з артилерії Курахівську та Мар’їнську громади на Донеччині. Спочатку було відомом про трьох загиблих і двох поранених цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter