Минулої доби через російські обстріли Донецької та Запорізької областей п’ятеро людей зазнали поранень

Дата: 17 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
Унаслідок обстрілів російських окупантів за минулу добу на Донеччині загинула одна людина і ще троє отримали поранення. Крім того, у Запорізькій області поранені двоє цивільних.
 
Про це повідомили голова Запорізької ОВА Юрій Малашко та виконувач обов’язків начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.
 
Наслідки атаки російських військ на Запорізьку область. Джерело: телеграм-канал Юрія Малашка

“Військовослужбовці РФ завдали 174 удари по 21 населеному пункту Запорізької області, є руйнування та поранені”, – повідомив Малашко.

За його словами, росіяни 9 разів обстріляли Запорізьку область з РСЗВ, здійснили 36 БПЛА-атак  та ️129 артобстрілів по території прифронтових міст і сіл.

“Внаслідок обстрілу села Гуляйпільське поранення отримали місцеві жителі – 55-річна жінка та 73-річний чоловік. Їх оперативно доправлено до лікувальної установи”, – повідомив посадовець.

Він додав, що внаслідок обстрілів надійшло повідомлення про пошкодження об’єкта соціальної інфраструктури.

Наслідки атаки російських військ на Запорізьку область. Джерело: телеграм-канал Юрія Малашка
Також минулої доби у Донецькій області російські війська вбили цивільного, ще трьох поранили.

“За 16 грудня росіяни вбили 1 жителя Донеччини – в Іллінівці. Ще 3 людини в області за добу дістали поранення”, – повідомив Ігор Мороз.

Всього з початку повномасштабного вторгнення на Донеччині загинули щонайменше 1791 цивільний, також зазнали поранень 4380 людей. 

Нагадаємо, у ніч на 17 грудня російські війська атакували Україну ракетами й ударними безпілотниками. На Одещині один зі збитих “шахедів” упав у житловий квартал, спричинивши вибух. Загинула одна людина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter