Минулої доби армія РФ поранила на Харківщині двох цивільних

Дата: 30 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби на Харківщині росіяни обстріляли близько 20 населених пунктів з артилерії та мінометів, унаслідок цього постраждали двоє людей.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Вовчанськ, Потихонове та ін. Авіаударів зазнали н.п. Бочкове, Успенівка, Хрипуни, Ізюмське, Зибине, Лиман”,  – зазначив посадовець.

За його словами, у Куп’янську внаслідок артобстрілу пошкоджено чотириповерхову адміністративну будівлю, вікна та балкони житлового п’ятиповерхового будинку. Поранення зазнав 87-річний чоловік.

У селі Покотилівка Харківського району 28-річний чоловік зазнав травм унаслідок детонації вибухонебезпечного предмета.

Унаслідок повторного обстрілу КАБами селі Графське Чугуївського району сталося займання приватного будинку, у Боровій Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджено двоповерхову будівлю, 16 приватних будинків, п’ять господарчих споруд та гараж.

У селі Синельникове Чугуївського району внаслідок артобстрілу пошкоджено квартиру, у селі Бударки Чугуївського району, обстріляного КАБами,  – приватний будинок.

Куп’янськ-Вузловий зазнав обстрілу з артилерії, пошкоджено котельне приміщення підприємства.

У селі Малинівка Чугуївського району зафіксоване влучання КАБу по території.

ГУ ДСНС у Харківській області поінформувало, що рятувальники за добу ліквідували у Чугуївському районі три пожежі, спричинені обстрілами. Зокрема, внаслідок обстрілів горіла трава на площі 800 квадратних метрів та два приватні будинки на загальній площі 320 квадратних метрів

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 28 березня Харківської області загинула цивільна жінка, а чоловік отримав поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter