Морська блокада Криму можлива на початку 2016 року

Дата: 16 Грудня 2015
A+ A- Підписатися

Морська блокада окупованого Криму почнеться наприкінці 2015 – на початку 2016 року.

Про це повідомив координатор акції з блокади Криму, віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар Ленур Іслямов після того, як лідери Меджлісу кримськотатарського народу зустрілись з представниками дипломатичних місій.

“Деталі я не можу вам озвучити. Ми до неї готуємося всіма силами і засобами, які у нас є. Найближча перспектива – це кінець року – початок наступного, тоді ви побачите в реальному вигляді, як вона відбуватиметься… Ми вас обов’язково проінформуємо, ви про це почуєте”, – цитує слова Ленура Іслямова “Радіо свобода”.

Віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар сказав, що на морську блокаду Криму погодились лідери Меджлісу, і нагадав, що ініціатори блокади хочуть зробити окупацію Криму “максимально дискомфортною для окупантів”.

“Ми б хотіли, щоб перебування окупанта на нашій рідній землі було для нього якомога дорожчим і складнішим. Ми цим займаємося, наскільки можна – видавлювати і випалювати звідти окупантів, бо це наші вулиці, наші могили, це наша історія, їм там нічого робити. Геть звідти! Це наш дім”, – додав Іслямов.

Нагадаємо, раніше лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що у Верховної Ради є два тижні, аби ухвалити офіційну заборону електропостачання на окуповані території.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter