Міліція шукає свідків розгону Євромайдану у Дніпропетровську

Дата: 05 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Дніпропетровська обласна міліція звернулась до українців уважно переглянути фотографії з матеріалів кримінального провадження щодо розгону євромайданівців 26 січня 2014 року. 

Відповідне звернення оприлюднила прес-служба ГУ МВС в Дніпропетровській області.

“Всіх, хто був очевидцями та свідками подій біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації у м. Дніпропетровську 26.01.2014 року та має якусь інформацію стосовно осіб, які скоїли протиправні дії відносно мирних мітингувальників або впізнали когось з осіб, зображених на фотографіях, а також фото-, відеоінформацію зазначених подій, просимо звернутися до ГУМВС України в Дніпропетровській області за номером телефону слідчого управління (056) 756-52-13, в прес-службу за номером (056) 756-51-68 або будь-яким зручним для Вас способом”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

У міліції назвали зазначених осіб фігурантами кримінальної справи за фактами організації, за попередньою змовою групою осіб, масових заворушень, що супроводжувались насильством над особами та знищенням майна, а також в перешкоджанні діяльності журналістів. 

Нагадаємо, внаслідок розгону євромайданівців 26 січня 2014 року під Дніпропетровською облдержадміністрацією парамілітарні угруповання побили мирних демонстрантів, постраждали десятки людей, в тому числі і журналісти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter