У Костянтинівці відбувся мітинг після ДТП за участі військових

Дата: 18 Березня 2015
A+ A- Підписатися

Після смертельного ДТП за участю українських військових жителі Костянтинівки Донецької області зібралися на мітинг і побили скло в гуртожитку, де перебували військовослужбовці.

Як повідомляє портал informator.lg.ua, на наступний день після резонансного ДТП за участю військових в Костянтинівці Донецької області пройшов мітинг, на якому учасники вимагали виведення українських військових за межі міста. За спостереженнями журналіста “Громадського ТБ”, на акцію зібралося більше 50 людей, переважно похилого віку. Пізніше до них приєдналися молоді люди в масках. Активісти перекрили вулицю і частково – ще одну. У натовпі пролунав один постріл.

Обличчя не хочуть показувати і поводяться агресивно, деякі пояснюють, що це тому, що вони з Макіївки, що роблять тут, в Костянтинівці – не пояснюють“, – передав з місця подій журналіст “Громадського ТБ“.

Також у натовпі лунали вигуки: “ДНР”, “Новоросія”, однак міліція, що охороняла акцію, нікого за них не затримувала. 

Нагадаємо, 16 березня у Костянтинівці нетверезі українські військові збили бойовою машиною жінку з двома дітьми, загинула 8-річна дівчинка. Вночі після трагедії місцеві мешканці побили шибки у гуртожитку військових і підпалили шини перед будівлею.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter