Мер Івано-Франківська заявляє, що у місті “ніколи не буде маршів геїв”

Дата: 24 Березня 2016
A+ A- Підписатися

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що його місто краще, ніж Львів, бо містяни “ніколи не допустять марші геїв”.

Про це він заявив, розповідаючи про культурну програму Івано-Франківська, передає місцеве видання Версії.if.ua.

“Ми розуміємо, що ми повністю не складемо конкуренцію Львову, де є “24 канал” Садового, але ми повинні подавати альтернативу. Наше місто набагато краще, чим Львів. Ми є більш патріотичне, християнське місто. І ніколи не допустимо того, що відбувається у Львові, марші там, геїв чи ще когось. Тому ми повинні докласти зусиль, щоб показати наші християнські, українські цінності, і Франківськ виграв протистояння зі Львовом”, – заявив Марцінків.

Раніше він взяв участь у марші “За життя та сімейні цінності”, де виступали проти абортів та одностатевих шлюбів. Там він заявив, що гей не може бути патріотом. “Патріотом може бути лише християнин, справжній патріот – той, хто вірить в Бога”, – сказав очільник Івано-Франківська. 

Нагадаємо, на вихідних у Львові праворадикали зірвали Фестиваль рівності, де мали відбутися культурні заходи, присвячені проблемі дискримінації меншин, зокрема сексуальних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter