Поклонська ініціювала нову справу про напад на міліцію

Дата: 02 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Прокуратура Криму підозрює прихильників українських праворадикальних рухів у нападі на кримських правоохоронців, відряджених до Києва у дні розгону Майдану.

Як повідомляє Кримська польова місія з прав людини з посиланням на сайт прокуратури Криму, прокуратура провела перевірку нападу на співробітників правоохоронних органів 19 лютого 2014 року в Черкаській області.

Встановлено, що 19 лютого 2014 року в районі с. Подібна Маньківського району Черкаської області група невстановлених осіб з числа прихильників українських праворадикальних рухів “Тризуб”, “Правий сектор”, “Свобода” напали на автобус, в якому перебували відряджені до Києва для виконання наказу по охороні громадського порядку працівники правоохоронного органу республіки“, – йдеться на сайті прокуратури Криму.

Прокурор Наталія Поклонська спрямувала результати перевірки до слідчих органів для організації кримінального переслідування.

Нагадаємо, раніше прокурор Криму Наталія Поклонська вже ініціювала справу за фактом нападу на співробітників спецпідрозділу “Беркут” в Києві у лютому 2014 року. В результаті активіст Майдану Олександр Костенко отримав 4 роки і 2 місяці тюремного ув’язнення. Адвокат Костенка Дмитро Сотников наприкінці квітня повідомляв, що до активіста співкамерники та працівники сімферопольського СІЗО продовжують застосовувати тортури, намагаючись змусити його відмовитися від захисника.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter