Львів’яни закликають бойкотувати ресторан, з якого вигнали хлопця з ДЦП

Дата: 08 Лютого 2016
A+ A- Підписатися

Львів’яни поширюють у мережі заклики бойкотувати ресторан Vapiano Lviv (вул. Гнатюка, 12А), з якого напередодні офіціант вигнав хлопця з ДЦП.

Переселенець Роман Кисляк прийшов до ресторану, щоб зустрітися з друзями, однак робітник закладу грубо вигнав його, не пояснивши причини, повідомила журналістка Олена Кулигіна у facebook.

“Знайомі запросили Рому на вечерю в ресторан Vapiano Lviv у Львові. у них був замовлений столик, все як має бути. Рома прийшов туди трохи завчасно і чекав свого приятеля. В той час як він говорив по телефону, до нього підійшов офіціант, і ні слова не говорячи почав “за шкірку” витягати на вулицю”, – написала вона.

роман

Фото: Львівський Портал

За її словами, Роман намагався з’ясувати причини такого поводження, однак йому нічого не відповіли.

Пізніше ресторан вибачився, наголосивши, що “офіціанту Роман видався підозрілим”. 

“Ми погоджуючись з тим, що вчора Романа попросили покинути заклад,( наголошуємо: не “викинули” чи “виштовхали”) але це було зроблено не з причин його фізичних вад, ні, ні в якому разі! Сталася прикра помилка, за якої офіціант розцінив Романа як підозрілу особу”, – написав заклад на своїй сторінці у facebook.

У коментарях під цим дописом користувачі соцмережі намагалися з’ясувати, чи звільнили менеджери офіціанта, однак заклад уникнув прямих відповідей. Львів’яни закликають ігнорувати Vapiano.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter