Купити онлайн квиток на потяг Київ – Варшава тепер можна з Дія.Підписом

Дата: 08 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

“Укрзалізниця” впровадила у власний застосунок Дія.Підпис, тож тепер купувати та повертати квитки на міжнародні рейси можна онлайн. 

Про це розповіли в уряді. 

Фото: Олександр Шевченко / Журнал великого міста

До введення змін для того, щоб придбати квиток, потрібно було ходити в касу, а щоб повернути, ще раз сходити до каси, написати заяву від руки та чекати на повернення коштів до пів року. Тепер усе це можна зробити онлайн, якщо маєте Дія.Підпис. 

Урядовці кажуть, що однією з причин нововведень є боротьба з перекупцями.

“УЗ зможе персонально відстежувати потенційних перекупців. Якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки – після перевірки його заблокують…” – розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров

Обліковий запис перекупців отримуватиме відповідне маркування, тож користувач не зможе ні купувати квитки на потяг Київ – Варшава, ні повертати їх онлайн. Ця можливість не з’явиться, навіть якщо такий користувач видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій.

Для того щоб підтвердити свою особу:

  • у застосунку оберіть потяг №67/68 Київ – Варшава;
  • підтвердьте особу з Дія.Підписом;
  • виберіть вагон і місце;
  • введіть дані про пасажира; 
  • оплатіть квиток зручним способом.

Якщо ви купуєте квиток для себе, то в застосунку досить лише натиснути на кнопку з вашими даними після верифікації, що розташована вище полів. Якщо ж ви купуєте квиток для родича, то доведеться власноруч заповнити його ім’я та прізвище. 

Щоб послуга стала доступною, оновіть застосунок. 

Нагадаємо, що жіночі купе в потягах стануть доступні ще на чотирьох маршрутах. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter