Кримські лікарі нарікають на зловживання феодосійського “судді” Павла Стародуба

Дата: 01 Лютого 2021
A+ A- Підписатися

Незаконний “Феодосійський міський суд” запропонував звільненим медикам розформованої наркотичної служби ДБУОЗ “Феодосійський медичний центр” виправити помилки в поданих скаргах через два тижні після закінчення терміну оскарження.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” з посиланням на документи, які надали медики.

Одна зі звільнених працівниць Ірина Данилович розповіла, що після того, як лікарі подали позови, які заперечують законність їхнього звільнення, “суд” безпідставно залишив їх без руху. Відповідне визначення ухвалив “суддя” Павло Стародуб.

Лікарка переконана, “суддя” зробив це свідомо, щоб минув строк позовної давності, а в медиків не було можливості поновитися на робочому місці.

Звільнені співробітники оскаржили ці дії “суду”. Однак суддя Павло Стародуб, рішення якого медики оскаржували, знайшов у поданих документах невідповідність низці вимог і залишив скарги без руху. Водночас він визначив, що медики можуть виправити недоліки протягом п’яти днів. Однак саме визначення Ірина Данилович отримала через два тижні після закінчення цього терміну.

“Ми розуміємо, що вкрай мало шансів на об’єктивний розгляд, оскільки раніше міська прокуратура і місцевий міністр охорони здоров’я наполегливо закривали очі на численні порушення в роботі керівництва медустанови”, – зазначила Ірина Данилович.

Жінка також додала, що після звільнення центр зайнятості регулярно повідомляє її про відсутність медичних вакансій у регіоні.

Нагадаємо, медики подали два цивільних позови проти ДБУОЗ “Феодосійський медичний центр” у грудні минулого року. Тоді повідомлялося, що у Феодосійському медичному центрі скорочують медсестер, які працюють у наркотичній службі установи.

Офіційна причина такого кроку з боку керівництва – неефективність роботи самої служби. Однак, за версією співробітниць медцентру, звільнення – це помста за те, що вони намагалися домогтися “ковідних” виплат, які належали медикам за 415-ю постановою де-факто влади в Криму. 

Також технічні співробітники ДБУОЗ “Феодосійський медичний центр” стверджували, що адміністрація медустанови тисне на них через вимоги щодо оплати понаднормових годин.

Заступник головлікаря центру Вікторович Симоненко повідомив “Крим.Реалії“, що якщо співробітники чимось незадоволені й напишуть скарги, то вони будуть розглянуті.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter