Кримчани до 17 березня зможуть побачити фільм “Додому” Нарімана Алієва

Дата: 19 Лютого 2021
A+ A- Підписатися

Кримчани можуть переглянути фільм “Додому” українського режисера кримськотатарського походження Нарімана Алієва в онлайн-кінотеатрі Takflix.

Про це інформує пресслужба кінотеатру на своїй фейсбук-сторінці.

У Криму фільм буде доступний до 17 березня.

Пресслужба кінотеатру повідомляє, що неодноразово отримувала запити від жителів тимчасово окупованого Криму про те, що в них немає можливості дивитись українські фільми. З моменту окупації півострова вони стикаються з цілою низкою труднощів: від заборони на перегляд до неможливості сплатити карткою.

У межах акції кожен охочий, хто перебуває на материковій частині України, може придбати фільм “Додому” в подарунок на сайті онлайн-кінотеатру і залишити квиток “підвішеним” для кримчан.

Усі подаровані квитки Takflix передасть у “Кримський дім”, де щотижня серед зареєстрованих учасників обиратимуть випадкових щасливчиків, які зможуть подивитися фільм.

Стрічка отримала низку нагород, зокрема її визнали кращим іноземним фільмом 7-го Міжнародного Босфорського кінофестивалю.

Головний герой фільму Мустафа втратив старшого сина під час військових дій на Сході України й вирішує поховати його на батьківщині, в тимчасово окупованому Росією Криму. Разом зі своїм молодшим сином і тілом загиблого Мустафа вирушає на півострів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter