КПВВ “Чонгар” відкрили після ремонту: що змінилось

Дата: 15 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

На адмінкордоні з окупованим Кримом відкрили після реконструкції пропускний пункт “Чонгар”.

Про це повідомляє Представництво президента в АРК.

На КПВВ облаштували режимну зону, створили умови для проходження паспортного контролю та забезпечили санітарно-гігієнічні умови для громадян, які перетинають адмінмежу пішки та автомобілем.

“Напередодні нестабільної осінньої й зимової погоди люди зможуть проходити паспортний і митний контроль у приміщені з покращеними умовами, з опаленням та кондиціонерами”, – повідомили на сторінці представництва. 

До кінця року на КПВВ планують дооблаштувати сервісну зону, де наразі вже є відділення “Нової пошти”.

Як відомо, КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” закрили на реконструкцію ще минулого року. Очільник МВС Арсен Аваков тоді обіцяв, що нові пункти матимуть удвічі більше пропускних вікон та автомобільних проїздів, в окремій зоні розмістять приміщення Центру надання адміністративних послуг та автостанцію з ліцензованими перевізниками.

Проте наприкінці року виявилось, що підприємство “Укрінтеравтосервіс”, яке працює над реконструкцією, не розробило проектної документації на облаштування КПВВ, а тому було невідомо, коли закінчать роботи. У своїх звітах українські та міжнародні експерти неодноразово підкреслювали, що стан пропускних пунктів на Донбасі та в Криму є незадовільним

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter