Колишню суддю, яка не задекларувала мільйон гривень, судитимуть

Дата: 19 Березня 2020
A+ A- Підписатися

Прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням екссудді у внесенні свідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Про це повідомили у відомстві. 

КОЛИШНЮ СУДДЮ СУДИТИМУТЬ ЗА ДЕКЛАРУВАННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇПрокурором #САП скеровано до суду обвинувальний акт у…

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура Середа, 18 березня 2020 р.

Судитимуть колишню суддю Вишгородського районного суду Київської області. Так, у деклараціях за 2016–2018 роки вона не вказала фінансових зобов’язань, що виникли в неї внаслідок отримання позики. Зокрема, у декларації за 2016 і 2017 роки жінка нічого не згадала про понад 669 тис. гривень, а в декларації за 2018 рік не вказала суми понад 659 тис. гривень.

Справу передали до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох з половиною до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до двох років із забороною обіймати певні посади чи вести певну діяльність на строк до трьох років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter