Кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу України збільшилася до 11, майже 90 людей травмовані

Дата: 10 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися
Внаслідок російських ракетних ударів по Україні 10 жовтня загинули щонайменше 11 людей, ще 89 травмовані. У Національній поліції кажуть, що це був наймасовіший ракетний обстріл за весь час війни з РФ.
 
Про це заявив голова Національної поліції Ігор Клименко та речниця Національної поліції Мар’яна Рева.
 
Наслідки ракетного обстрілу росіян. Фото: ДСНС України

“Російські ракети забрали життя 11 людей. Серед них – 41-річний полковник поліції, начальник відділу Департаменту Кіберполіції Юрій Заскока. Поліцейський у момент удару саме їхав бульваром Шевченка на роботу”, – написав Клименко.

Крім того, за словами речниці Нацполіції, збільшилася кількість постраждалих. Зараз відомо про 89 людей.

За інформацією правоохоронців, ракетні удари пошкодили приблизно 70 об’єктів, серед яких — 29 об’єктів критичної інфраструктури, 4 багатоповерхівки та 35 приватних житлових будинків, а також школа в Києві. На місцях влучань працюють понад 80 слідчо-оперативних груп поліції та мобільні криміналістичні лабораторії.

“Залишити мирних людей без електропостачання, води, тепла та зв’язку — це черговий доказ підлості Росії. Поки українські захисники впевнено проганяють ворога з наших земель, вони підступно б’ють по критичній інфраструктурі, школах, житлових будинках та дитячих майданчиках”, – зазначив Клименко.

Він закликав українців оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги й не нехтувати власною безпекою.

Нагадаємо, що російська армія вночі та зранку 10 жовтня завдала масованого ракетного удару по багатьох регіонах України, зокрема Києву та Київщині, Запоріжжі, Полтавщині, Дніпру та Дніпропетровщині, Львову, Миколаєву, Тернополю та Хмельницькому, Житомирщині та Сумщині, Прикарпаттю.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter