Керівництво ГПУ намагається усунути начальника спецрозслідувань Горбатюка – адвокати

Дата: 23 Березня 2016
A+ A- Підписатися

Начальника спецрозслідувань Генпрокуратури (ГПУ) Сергія Горбатюка, якого родини героїв Небесної сотні пропонували на посаду Генпрокурора, захотіли перевести до Львова.

Керівництво запропонувало Горбатюку посаду прокурора Львівської області, але той відмовився, йдеться в заяві Адвокатської дорадчої групи на facebook.

“Сергій Горбатюк від посади прокурора Львівської області відмовився, оскільки бачить своєю головною метою не отримання теплих посад, а доведення розслідування справ щодо злочинів на Майдані до реального покарання винних”, – йдеться в заяві.

“Вважаємо, що ми маємо справу з намаганням таким шляхом усунути Горбатюка з посади начальник управління спецрозслідувань, що є звичною практикою у нинішній ГПУ щодо небажаних осіб. Також ми переконані, що ці дії керівництва ГПУ напряму пов’язані з висуненням громадськістю для обговорення та широкою підтримкою кандидатури Сергія Горбатюка на посаду генерального прокурора України”, – додають адвокати.

Родини героїв Небесної сотні та громадські активісти запропонували кандидатуру Горбатюка на посаду Генпрокурора 15 березня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter