“Канцелярія Святого Миколая” роздала подарунки дітям та військовим на сході України

Дата: 30 Грудня 2015
A+ A- Підписатися

Волонтери “Безкоштовних курсів української мови” зібрали подарунки на схід для дітей та військових. Збираючи подарунки, волонтери жартома назвали себе “канцелярією Святого Миколая”.

У Києві було створено шість пунктів для зборів необхідних речей, а саме: дитячі книжки, солодощі та теплий одяг, які мають відправити в прифронтову зону Донецької області та у Слов’янський і Маріупольський напрямки. Про це повідомляє кореспондентка Центру інформації про права людини.

Подарунки отримали діти-сироти і діти з інвалідністю. Не без святкових сюрпризів були і українські військові.

Помічники святого Миколая відвідали дитячі будинки в Миколаївці, під Слов’янськом, і Часовому Яру, передали солодощі, книжки, іграшки, одяг дітям із с. Красногорівка під Авдіївкою, провідали військових у лікарні м. Костянтинівка і передали необхідні лікарні медикаменти, передали харчі, речі, листівки, малюнки і листи українським розвідникам, що базуються під Авдіївкою, і бійцям батальйону ОУН у м. Новогродівка, звітують волонтери.

“Багато хто давали на пожертви грошима. Крім того різні агенції, магазини, журнали також допомагали з подарунками на схід”,– повідомляють організатори акції.

Усього було зібрано 300 книжок, 494 солодких подарунків, 70 іграшок, а також інтерактивні ігри та канцелярське приладдя.

Нагадаємо, що  така акція проходить вже другий рік поспіль, яка збирає необхідні речі на схід України.

Фото організаторів акції

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter