“I’m Ukrainian”: для українських біженців запустили додаток з оголошеннями, новинами та курсами

Дата: 09 Березня 2023
A+ A- Підписатися

Спеціально для українських громадян, які вимушено переїхали до інших країн, створили застосунок “I’m Ukrainian”. За його допомогою біженці можуть знаходити необхідні послуги, варіанти для освіти або працевлаштування, а також корисні освітні курси.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Фото: “I’m Ukrainian”

“Застосунок призначений для українців. Його головна фішка – можливість додавати оголошення про власні події та бізнеси за кордоном. Щоб ця функція була доступна лише для українців, розробники інтегрували вхід через “Дію”. Жодних даних “Дія” не передає, лише підтверджує громадянство”, – уточнили в Мінреінтеграції.

Крім того, користувачі застосунку можуть шукати у ньому однодумців, планувати спільні екскурсії чи відвідання волонтерських хабів.

Отже, для користування застосунком необхідно завантажити “I’m Ukrainian”. Далі під час реєстрації вказати адресу своєї електронної пошти, а в застосунку вибрати “Вхід через “Дію”, щоб була можливість додавати власні події та бізнеси. 

Наразі додаток працює у 28 країнах світу. Їх перелік поступово збільшується.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року українські розробники створили застосунок “Подія” для земляків, яким потрібна допомога за кордоном. У програмі можна знайти психологічну підтримку, юридичні консультації, творчі заняття для дітей, розмовні клуби для вивчення місцевої мови та конференції, замовити їжу, одяг. Також є підтримка онлайн-заходів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter