Хакери зламали сторінку Залужного в інстаграмі, він повернув доступ та назвав їх цинічними тварюками

Дата: 04 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відновив доступ до сторінки в інстаграмі, яку напередодні зламали російські хакери. 

Про це він розповів у дописі на сторінці. 

Скриншот сторінки після зламу

3 листопада на офіційній сторінці Залужного, де він зазвичай публікує фото з родиною та свої особисті світлини, з’явився допис, автори якого переконували, що проникли до програми управління військами DELTA.

Також хакери змінили фото профілю Головнокомандувача ЗСУ – деякий час на його місці був колаж з Володимиром Путіним, який сидить на ведмеді на тлі російського прапора. 

Цинічні тварюки не мають жодних моральних обмежень! Будучи безсилими проти нас на фронті, вони б’ють по наших дітях і сім’ях. Найпростіше — зламати мій приватний Instagram, який не пов’язаний із професійною діяльністю, де лише діти та родинні фото. І головне — похизуватися цим. Замість дітей і сім’ї показати себе — вбивць”, – відреагував на злам Залужний. 

Відповідальність за злам сторінки взяв на себе хакер “Джокер ДНР”. 

Нагадаємо, що наприкінці жовтня хакери розсилали електронні листи зі шкідливим програмним забезпеченням українцям від імені Генштабу ЗСУ.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter