Голова правління “Інтеру” Бенкендорф пішов у відставку

Дата: 14 Вересня 2016
A+ A- Підписатися

Голова правління телеканалу “Інтер” Єгор Бенкендорф покинув посаду.

Про це йдеться у повідомленні каналу.

Уточнюється, що “Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв’язку з особистими обставинами”.

Його місце з 15 вересня займе Катерина Шкуратова, яка досі була членом правління телеканалу “Інтер”, виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію “Інтер Медіа Груп ТОВ “07 Продакшн”.

Канал уточнює, що Шкуратова працює на телебаченні 20 років.

Як відомо, 4 вересня група молодих людей напала на організацію “Національні інформаційні системи”, яка виготовляє для “Інтера” новини. Причиною вони назвали проросійський та антидержавний характер цих новин.

6 вересня протестувальники, які з 5 вересня блокували роботу ЗМІ, заявили, що дійшли згоди з керівництвом “Інтеру”. За їхніми словами, протягом п’яти найближчих днів телеканал має змінити свою редакційну політику та звільнити заступника директора з розвитку компанії НІС Ігоря Шувалова. Учасники протесту згорнули намети.

Тим часом телеканал заявив, що ні про що не домовлявся з протестувальниками, які блокували роботу телецентру “Інтер медіа груп”, а також, що не вів з ними жодних перемовин.

Раніше українські експерти поклали відповідальність за інцидент з підпалом “Інтеру” на керівництво телеканалу, на українську владу та правоохоронців.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter