“Голоду не буде, як би орки цього не хотіли”: на Луганщині росіяни цілеспрямовано обстрілюють продовольчі склади

Дата: 21 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Російські військові цілеспрямовано обстрілюють на Луганщині склади з продовольством. 

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Ліквідація наслідків російського обстрілу по продовольчому складу на Луганщині. Фото: ДСНС

Упродовж декількох днів росіяни, за словами Гайдая, обстрілювали продовольчі склади в Сєвєродонецьку, поки остаточно не знищили їх разом з харчами всередині. Таку саму тактику російські окупанти використовують і в інших містах регіону. 

“Рашисти хочуть заморити голодом мирних мешканців… Голоду не буде, як би орки цього не хотіли!” – каже голова Луганської ОДА. 

Фото: ДСНС

За словами Гайдая, 21 березня через гуманітарний коридор до Сєвєродонецька мають завести декілька фур допомоги з ліками, харчами та засобами гігієни для мешканців громад.

Загалом 21 березня в Україні погодили вісім гуманітарних коридорів:

  •  У Донецькій області: для евакуації мешканців з Маріуполя до міста Запоріжжя за маршрутами Бердянськ – Запоріжжя з місцем збору біля спорткомплексу на вулиці Мелітопольське шосе, 27; Мангуська громада – Запоріжжя з місцем збору в селі Юріївка Мелекінської сільської ради поблизу пансіонату “Зміна”; Микільське – Запоріжжя з місцем збору біля школи №2 на вулиці Паркова, 23. 

  • У Київській області: маршрутами із селища Велика Димерка до Броварів з місцем збору біля будівлі сільради на вулиці Бобрицька, 1; із селища Ворзель до селища Білогородка з місцем збору на вулиці Садова, 13; з міста Буча до селища Білогородка з місцем збору на вулиці Енергетиків, 12; із села Козаровичі до міста Вишгород з місцем збору біля тренінгового центру ГУНП.

  • У Луганській області: маршрутами з міста Лисичанськ до міста Бахмут з місцем збору біля будівлі ДСНС на вулиці Сосюри, ​​324; з міста Сєвєродонецьк до міста Бахмут з місцем збору біля Будинку культури на вулиці Хіміків, 28; з міста Горське до міста Бахмут з місця збору на вулиці Першотравневій, 42, біля Будинку культури та вулиці Миру, 136.

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter