ФСБ затримала в Криму українця

Дата: 06 Березня 2020
A+ A- Підписатися

Російські прикордонники в Криму заявляють про затримання громадян України і Росії, які перебувають у російському федеральному розшуку.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” з посиланням на пресслужбу “Прикордонного управління ФСБ Росії в Криму”. 

Повідомляється, що під час паспортного контролю затримано громадянина України 1983 року народження, який прямував із Києва до Феодосії. Російські силовики кажуть, що його особою зацікавлені російські органи внутрішніх справ Керчі. За інформацією, раніше 36-річний громадянин України вчинив крадіжку в одному з місцевих магазинів і до моменту чергового відвідування Криму був оголошений у розшук. За фактом розкрадання російські слідчі порушили кримінальну справу за статтею 158 КК Росії – “Крадіжка”.

Другий затриманий, пишуть ЗМІ з посиланням на силовиків, – громадянин Росії 1993 року народження, прямував із Чернігова до Керчі.

“Прикордонники встановили, що стосовно нього кримськими правоохоронними органами порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 2 статті 228 КК Росії – “Незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробка наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, вчинені у великих розмірах”, – цитують ЗМІ повідомлення відомства.

Після додаткової перевірки і складання необхідних документів обидва громадянина передано співробітникам МВС для подальших процесуальних дій, пишуть ЗМІ з посиланням на прикордонне управління ФСБ Росії в Криму.

Наразі немає коментарів затриманих і їхніх адвокатів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter