Фігурантам справи про вбивство Шеремета суд продовжив запобіжний захід

Дата: 25 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Шевченківський райсуд на два місяці продовжив запобіжні заходи фігурантам справи про загибель Павла Шеремета Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугарь.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Яна Дугарь, Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко під час одного із судових засідань у справі Шеремета. Джерело: 5.ua

З Андрія Антоненка дозволили зняти електронний браслет.

Суд також продовжив до 24 лютого нічний домашній арешт іншій обвинуваченій – лікарці й волонтерці Юлії Кузьменко.

Військовій медсестрі Яні Дугарь, згідно з ухвалою суду, продовжено термін дії зобов’язань носити електронний браслет і перебувати в районі, в якому розміщена її військова частина. 

Наступне судове засідання у справі призначено на 21 січня 2022 року.

Нагадаємо, один з керівників видання “Українська правда” – Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль. Наприкінці минулого року правоохоронці повідомили, що затримали трьох підозрюваних у вбивстві: лікарку та волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта, ветерана АТО Андрія Антоненка та військову медсестру Яну Дугарь.

Усі затримані заперечують свою причетність до злочину. Захист Антоненка стверджує, що він вищий за вбивцю. Адвокати Дугарь наполягають, що вона має алібі, підтверджене документами й свідками, а експертиза, на якій ґрунтується підозра, неповна і необ’єктивна. Кузьменко також розкритикувала експертизу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter